Blog Gua

Pada sapa2 yang tak suka blog ni, gua xdehal beb. kat depan tadi dah ada warning kan kalo nak masuk. Kalo rasa silap masuk blog, silalah keluar derrr. Datang gua xjemput, balik gua xhalau...

Followers

Thursday, 20 December 2012

13 Tahun

Lama tak online. Email pun berlambak. Sorry aku lambat upload gambar dengan video yang korang email. Tapi jangan risau, aku upload satu -satu. Confirm upload, jangan serik submit bahan kat aku untuk di share sekalian alam HAHAHAHA

Nah ni ada gambar orang kirim dekat aku. Katanya budak umur 13 tahun.











Friday, 30 November 2012

Ada 2 lubang je

Dah alang - alang aku online aku upload video straight terus. 2 orang mamat bersuka ria bersama bohsia HAHAHA. Ada yang tengah tunggu turn nak lunyaikan perempuan ni. Kuat nafsu betol perempuan ni. Kasi tenyeh ramai - ramai tak bernafas ni. Apalagi? layan lah konek dengan puki korang tu. Jangan lepaskan peluang.

video

... dengar betul - betul apa depa borak. "Nanti, ada dua lobang je", macam bongok je bunyi. Sakan sial

Thursday, 29 November 2012

Indo dan Cina

Dah nak habis November aku tak ada update langsung. Mesti korang rindu aku kan? HAHAHAHAHA macam sial je, padahal rindu nak tengok porn kat blog ni. Bos aku gila, bagi kerja melambak-lambak, nasib baik ada gaji extra HAHAHA

Aku tak ada idea nak story panjang, korang layan je video kat bawah ni. Orang kirim dekat email aku, jadi aku share kat korang. Kata dia orang Indo main dengan cina. Layan je la.

video

video

video

video


............Ada banyak lagi video dengan gambar, tak sempat nak upload semua.

Wednesday, 3 October 2012

Anak ikan

Busy pulak. tak sempat nak jenguk sini. Aku buat short entry je lah. Bawah ni ada gambar yang aku dapat dari email. Anak ikan dia katanya. So sapa-sapa rasa nak kenal, sila bagi email, nanti tuan punya ikan ni contact korang lah ye. Aku tolong post je hahaha Apa-apaun, selamat melancap dan merempit lubang jubo...




Semalam aku tujah sorang budak melayu ni kaw-kaw. Memang heaven siot setelah lama tak merempit jubo orang ni

Thursday, 27 September 2012

Kenduri Sakan

Masa untuk video straight plak, asyik nak layan gay aku pun tak larat beb. Video macam perempuan tu kena rogol, padahal suka tu kena kongkek hahaha Bukan satu konek dia rasa, ada banyak konek menusuk dia... hahaha

video



Sunday, 23 September 2012

2 x 2 Jugak

Video salah satu keratan yang aku ada, bukan kedekut tapi memang klip dia pendek- pendek aku nak buat macam mana. Aku langgar kang, bising- bising pulak hahaha

Budak sekor yang muda tu memang aku taste gila, kalau dapat memang takkan cari lainlah. Kecuali kalau dia tak ada lah hahahaha

video

Sebab ada yang click iklan, aku update je la... give and take

Thursday, 20 September 2012

Kote Sapa

Sapa lah punya kote ni, aku jumpa kat dalam mail aku. Layan je lah. kali ni tak ada video, tunggu next time bila rajin nak upload aku buat la. Busy sikit dengan kerja, korang tak ada kerja ke?? Atau korang buat kerja sambil layan blog? hebat korang ni multi-tasking.



Oh ya, ming ni ada budak ajak group fun plak. Aku pun tak tau dapat pergi ke tak. tengoklah kalo free atau kalau kote mengeras hahaha


Thursday, 13 September 2012

Filipina Pulak

Aku baru perasan, sebelum ni aku selalu cerita pasal aku main dengan orang kan. Tapi sekarang tak ada dah. Bukan tak ada langsung, cuma jarang. busy sikit. Kalau ada aku story. Lagi pun korang nak layan gambar dengan video je kan. Story tak ada pun takpa kan hahaha

Video ni pun aku dapat jugak, pasangan dari Filipina.

video

Thanks sapa-sapa yang dah click banner iklan tu, aku baru nampak ada yang dah click. Barulah best aku nak update story untuk korang. Give & take lah.

Tuesday, 11 September 2012

Budak Tatu

Sebelum aku start, aku just nak bagitau korang semua. Aku takkan upload video panjang kat blog ni. Mana yang ada je aku akan upload. Lagipun aku dah share kan. Pepandai korang le carik pas tu.

Video ni pun dipendekkan sebab nak tangkap muat masuk dalam blog aku. so layan je la. Kalo aku dapat budak siam bertatu tu pergghhhh heaven!!!

video



Sunday, 9 September 2012

2 x 2 sama dengan 4

Kali ni gua nak bagi tengok video plak. Tapi macam biasalah, short scene je, gila bapak nak tunggu lama upload video panjang. berat tuh. Apa-apa pun lu layan saja video ni. Indonesia mari......

video

Koleksi Konek Plak

Kali ni gua letak koleksi koenk sorang mamat plak. Dia sent semua gambar konek dia. Selamat menjamu mata hahahaha















Friday, 7 September 2012

Boy namanya

Ni gambar yang gua dapat dari email gua. Kira nak promote jugaklah ni. Nama dia Boy, semua ni gambar dia yang sent kat email.





dari semua gambar kat atas mesti lu nak tengok gambar lain kan?? nah
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l



V


Nak kenal ambil no phone dia, pi tegur sendiri.


Thursday, 6 September 2012

Siam Punya Konek

Dua sekali gua update. Baik tak hati gua sama lu orang hahaha. Video yang dah siap potong-potong, bukan gua yang potong. Gua tolong upload je, lu orang jangan banyak cakap, tengok saja dan lancap!!! hahahaha

video

Aku Datang Balik

Lama gila gua tak online. Line internet gua putus tak bayar hahaha
Lama ke der tunggu gua upload video?? gua upload video yang gua terima kat email gua dulu ya. Ni video rempit kongkek bohsia. Apa nak malu member sendiri tengok hahahaha. Nah tengoklah.


video

Monday, 2 April 2012

Bosan

Aku tak ada idea dah nak update. Busy sangat dah sekarang. So layan je lah

video

Wednesday, 14 March 2012

Chem Fun

Mula mula aku pun tak tahu yang mamat yang aku bakal jumpa ni kaki chem. Bila nak masuk bilik dia, terus dia ajak aku layan ice. Aku on je la, bagi high dulu. Dia pasang cerita blue kat komputer dia sambil sambil aku dengan dia layan ice.

Dah high tahap maxima kita orang layan diri masing masing. Sedut popper pulak nak tambah feel, pergh memang layan. Sepanjang masa layan popper, dari hisap hisap je sampailah time fuck. Memang syok habis lah beb. HEAVEN

Nah untuk tontonan korang. Aku dapat dari email. Korang ada video dengan gambar share je dengan aku. Nanti aku tolong upload je. Sharing is caring hahaha send dekat email aku layandirisaja@gmail.com


video

Saturday, 3 March 2012

Pantas

Hari ni aku buat short story je. Aku kenal mamat ni kat satu website. Badan sedang sedang elok je. Kalau dia rajin work out mesti jadi body builder dah. Mula dia tegur aku je. Lepas chatting, dia mintak no fon aku. Konon nak borak time bosan lah. Tapi aku dah biasa dengan trick lama ni. Aku malas nak cilok mencilok dengan dia. Aku ajak dia jumpa. Dia pun okey je. Excited pulak dia.

Then bila jumpa, borak sekejap sebelum sesi memanaskan badan. Bila tak ada idea dah nak borak, start lah adegan kissing dan peluk. Malas nak buat lama lama, kita orang terus buat pertandingan kulum. besar gak batang mamat ni.

Dia suruh aku fuck dia. aku okey, tak ada masalah bagi aku. Mula tu agak susah nak masuk, aku try lagi sampai dapat masuk. Dia memngerang sedap. Aku buat 2 position je, doggy tak sempat nak buat sebab dia kata dia rushing. Sudahnya aku pancut kat badan dia je. Memang layan petang tuh sebab hari hujan.

Nah gambar iklan:


Saturday, 14 January 2012

Menghenjut

Sorry semua, gua busy merempit tak sempat pulak nak post gambar dengan video. Ingatkan nak upload video, tapi line lembab macam sial, susah nak upload. Jadi aku letak gambar je lah.

Story pulak; minggu aku tak ada layan seks pelik sangat. Sekadar yang biasa biasa je. Berlaku time tengahari, kira time aku nak rehat lah tu. Ada sorang mamat ni, contact aku ajak main kat rumah dia. Dia cakap housemate dia kerja, so rumah tengah free. Aku pun apa lagi, layan je la. Rumah budak tu pun tak jauh dari tempat kerja aku, setakat merempit sebatang rokok pun dah sampai.



Budak ni duduk rumah flat, duduk berdua je dengan housemate dia. Sorang satu bilik, tapi bilik dia kipas rosak. Dia ingat nak ajak main kat bilik housemate dia sebab ada kipas, tapi bilik kunci pulak. Aku cakap no hal je main peluh, kasi meleleh peluh jantan semua.


Macam biasalah, mula mula kena lah fore-play. Dah layan sangat dia kata nak hisap, aku bagi je. Aku fuck mulut dia dalam dalam. Sambil aku fuck tu, jari aku buat fingering kat lubang dia, mengerang kesedapan budak tu. Aku pusing badan dia, aku nak buat doggy. Mula mula susah masuk juga, tapi dah letak pelincir lebih sikit baru senang masuk. Dia pesan suruh buat perlahan, aku peduli apa?!!! Aku henjut sampai dia tak larat nak bersuara langsung.


Kemuncaknya, aku dukung mamat ni, ringan je budaknya. Aku dodoikan dia dengan berpeluh peluh. Best sial! Bila dah rasa nak pancut, aku turunkan dia. Dia terus melutut nak air nikmat aku. Aku bagi je direct dalam mulut dia. Dah habis pancut, aku pergi mandi kejap sebelum balik. Memang segar dan puas. Korang semua apa cer??!!!

Saturday, 7 January 2012

Layan Jom

Gua nak taip pun malas. Tapi sekadar nak update, karang korang cakap blog aku sunyi plak.

Video ni aku dapat dari blog mana pun aku dah lupa. korang layan je la

video


Monday, 2 January 2012

Badan Sedap

New Year hari memang layan beb. Ada orang ajak aku buat orgy. Mula mula aku tak nak sebab aku risau ada yang aku tak berkenan. nasib yang join tu banyak yang badan sedap. Perghh best gila dapat ratah badan badan ni. 4 round jugak kita orang layan.







Korang tak nak share gambar? boleh lawan, body sapa lagi mantap kat sini