Blog Gua

Pada sapa2 yang tak suka blog ni, gua xdehal beb. kat depan tadi dah ada warning kan kalo nak masuk. Kalo rasa silap masuk blog, silalah keluar derrr. Datang gua xjemput, balik gua xhalau...

Followers

Saturday, 3 March 2012

Pantas

Hari ni aku buat short story je. Aku kenal mamat ni kat satu website. Badan sedang sedang elok je. Kalau dia rajin work out mesti jadi body builder dah. Mula dia tegur aku je. Lepas chatting, dia mintak no fon aku. Konon nak borak time bosan lah. Tapi aku dah biasa dengan trick lama ni. Aku malas nak cilok mencilok dengan dia. Aku ajak dia jumpa. Dia pun okey je. Excited pulak dia.

Then bila jumpa, borak sekejap sebelum sesi memanaskan badan. Bila tak ada idea dah nak borak, start lah adegan kissing dan peluk. Malas nak buat lama lama, kita orang terus buat pertandingan kulum. besar gak batang mamat ni.

Dia suruh aku fuck dia. aku okey, tak ada masalah bagi aku. Mula tu agak susah nak masuk, aku try lagi sampai dapat masuk. Dia memngerang sedap. Aku buat 2 position je, doggy tak sempat nak buat sebab dia kata dia rushing. Sudahnya aku pancut kat badan dia je. Memang layan petang tuh sebab hari hujan.

Nah gambar iklan:


3 comments:

  1. Rindu dengan entri blog ni...kan best kalau ada clip video korang main...

    ReplyDelete
  2. Sorry Neilkie, jarang dapat update, busy sikit. Video tu ada, kalau ada kesempatan aku upload lah

    ReplyDelete