Blog Gua

Pada sapa2 yang tak suka blog ni, gua xdehal beb. kat depan tadi dah ada warning kan kalo nak masuk. Kalo rasa silap masuk blog, silalah keluar derrr. Datang gua xjemput, balik gua xhalau...

Followers

Wednesday, 3 October 2012

Anak ikan

Busy pulak. tak sempat nak jenguk sini. Aku buat short entry je lah. Bawah ni ada gambar yang aku dapat dari email. Anak ikan dia katanya. So sapa-sapa rasa nak kenal, sila bagi email, nanti tuan punya ikan ni contact korang lah ye. Aku tolong post je hahaha Apa-apaun, selamat melancap dan merempit lubang jubo...




Semalam aku tujah sorang budak melayu ni kaw-kaw. Memang heaven siot setelah lama tak merempit jubo orang ni

47 comments:

  1. suka...kalau dapat ni pasti puas

    neilkie69@gmail.com

    ReplyDelete
  2. meh la blog aku

    intai2jantan@blogspot.com

    ReplyDelete
  3. nak knl2
    akmal88_kklk@yahoo.com

    ReplyDelete
  4. Batang perlu diservis segera...bil air tertunggak...siapa sudi dikongkek emel aku AriesGuy_91@hotmail.com

    ReplyDelete
  5. Bg contact anak ikan nie. Whtsup. 012-6625049

    ReplyDelete
  6. jom lancap.. Skype - Ridzuan.arbain

    ReplyDelete
  7. i mur 20...dari sabah...suke sangat dijolok ass...suka yg laki laki yg brumur....no i 019-803-9234 harap ada yg sudi mnjolok i

    ReplyDelete
  8. aku carik bdk2 bawah 18 tahun, sape berminat nak kenal emel laaa...aku duduk shah alam..umur aq 20.........

    cyberwatch93@yahoo.com

    ReplyDelete
  9. Sye umor 18..dok banting selangor.masih teruna..ske blowjob..nk try.sms @ whatsapp @ wechat @ line sy ae..free jew..hehe

    ReplyDelete
  10. boleh dapatkan contact anak ikan tu huhu
    easturus@gmail.com

    ReplyDelete
  11. Whatsapp : 01110723834
    Wechat : adypng
    Klu ade sugardaddy lg bgus....
    :-)

    ReplyDelete
  12. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya suda tukar email bru da...seth.gay96@gmail.com

      Delete
    2. Pic yg kt atas tu pic saye..
      Add me
      Wechat : moneyboy96
      Bbm : 2B119265
      Facebook : https://www.facebook.com/seth.gay.31?ref=tn_tnmn#

      Delete
  13. aku nk dia maen an aku maen julok jubo.. plis

    ReplyDelete
  14. http://Cash4Visits.com/ref.php?refId=179236

    ReplyDelete
  15. yummy~~~ ^__^
    http://asianmeatmarkrt2.blogspot.com/
    http://bulgeandbulge.blogspot.com/
    http://giantblackbeauty.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. Aku sty kota warisan sepang

    ReplyDelete
  17. Sapa top nak fuck aku 0123007869 airil

    ReplyDelete
  18. bawah 18 tahun,msj sy..erea kepong..017 6100046..bj

    ReplyDelete
  19. jom jumpa n lancap sama.. prefer jumpa. no chubb. nak tepon msj je kat ym boylancap@yahoo.com or skype matmelancap

    ReplyDelete
  20. hi ! umur sye 17 . nak umur 18 - 14 kalau boleh . text sye 0176931037 whatsapp pon boleh

    ReplyDelete
  21. Helmy..selayang..bottom...sape2 top, sila cari aku jika nk dihisap & mengfuck...0196216735

    ReplyDelete
  22. adik2 yang masih bersekolah mesej lha nombor nie.. area terengganu/kelantan 0139823064

    ReplyDelete
  23. Cari Sugarmummy/daddy yg baik . leh sayang aku dan jaga aku

    serius?
    call aku

    Iz - 0147316396

    ReplyDelete
  24. Kl,selayang,batu caves,g0mbak 0136390952.

    ReplyDelete
  25. Pic yg kt atas tu pic saye..
    Add me
    Wechat : moneyboy96
    Bbm : 2B119265
    Facebook : https://www.facebook.com/seth.gay.31?ref=tn_tnmn#

    ReplyDelete
  26. Hai umur aku 19 thn, area Petaling Jaya/Subang Jaya berminat nak fuck atau hisap je. Masih virgin tak pernah main sebelum ni. Sesiapa yg brminat nak main dgn aku add dn msg fb aku https://www.facebook.com/fadihlion

    ReplyDelete
  27. HELLO...
    EXCUSE ME...
    I'M INDONESIAN, MY NAME IS AJI. 27YO. STAY & BORN IN
    BELITUNG ISLAND. BANGKABELITUNG PROVINCE. PART OF
    SUMATERA.
    *
    IF U LIKE TOURS ALL AROUND OF ASIA, MIGHT GO TO INDONESIA? WE CAN SEE...
    MY TOWN,BELITUNG IS NEW TOURISM ROUTE IN INDONESIA.
    SMALL ISLAND,ANY 5FLIGHT FROM JAKARTA DURING 45MINUTES.
    U CAN GET MORE INFORMATION, ALL ABOUT BELITUNG, ON GOOGLE!
    *
    I'M WORKING AT HOTEL, AS A KITCHEN STAFF (COOK),
    MY BASIC INDONESIAN FOOD.
    I'M YOUNGEST IN FAMILY.
    HAVE ONE SISTER. SHE HAS MARRIAGE. HAVE 2KIDS.
    HAVEN'T MOM & DADDY, THEY IS PASS AWAY.
    *
    ON HERE, I'M LOOKING FOR SOMEONE SPECIAL TO RELATIONSHIP.
    MUST BE GOOD PERSONALITY. HE IS HONEST! SINCERE! HUMBLE!
    NOT SELFISH! OVER ALL ABOUT ONE IS RIGHT.
    I HOPE, SAME POINT TO FOUND...
    *
    PLEASE CONTACT :
    EMAIL : PALATMERAH@GMAIL.COM
    OR
    MANY HAVE MY PIC COMPLETE,PLEASE ADD :
    WWW.FACEBOOK.COM/AJI.SETIAWAN.1986
    OR
    MY PHONE : +6285664600785 / BBM : 219AC6DC / WHATSAPP, ASKED ME???
    THANK'S...
    FRIENDSHIP ITS OK!
    "THE HUMAN IS RIGHT, FROM INTEND, MUST BE ACCEPT ALL THE
    WEAKNESS FROM HIM PARTNER"

    ReplyDelete
  28. Hai saya 6teen stay stay jelebu sesiapa yg ingin dikulum dan mengulum boleh contact saya :D

    ReplyDelete
  29. nk isp dn knl fuck mcm btng ni...x pnh knl la...aku handsome jgk...x da girlish...skype dicksucker52..sexylay4@gmail.com

    ReplyDelete
  30. http://hotgay-asian.blogspot.com/
    http://gayasian-videos.blogspot.com/
    http://gaylokalindonesia.blogspot.com/
    http://assiangayblog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  31. katne nak download video sex/bogel budak2 laki 14 kebawah ye..?

    ReplyDelete