Blog Gua

Pada sapa2 yang tak suka blog ni, gua xdehal beb. kat depan tadi dah ada warning kan kalo nak masuk. Kalo rasa silap masuk blog, silalah keluar derrr. Datang gua xjemput, balik gua xhalau...

Followers

Thursday, 6 September 2012

Siam Punya Konek

Dua sekali gua update. Baik tak hati gua sama lu orang hahaha. Video yang dah siap potong-potong, bukan gua yang potong. Gua tolong upload je, lu orang jangan banyak cakap, tengok saja dan lancap!!! hahahaha

video

8 comments:

  1. best giler...nak gua jumpe bottom camni,ade tak?

    ReplyDelete
    Replies
  2. bottom yang macam ni kena cari kat Siam haha

    ReplyDelete
  3. siapa nak jolok saya area seremban

    ReplyDelete
  4. luthfi 15 kl
    5 half inch
    top
    money boy
    virgin
    19 to 23

    ReplyDelete