Blog Gua

Pada sapa2 yang tak suka blog ni, gua xdehal beb. kat depan tadi dah ada warning kan kalo nak masuk. Kalo rasa silap masuk blog, silalah keluar derrr. Datang gua xjemput, balik gua xhalau...

Followers

Tuesday, 11 September 2012

Budak Tatu

Sebelum aku start, aku just nak bagitau korang semua. Aku takkan upload video panjang kat blog ni. Mana yang ada je aku akan upload. Lagipun aku dah share kan. Pepandai korang le carik pas tu.

Video ni pun dipendekkan sebab nak tangkap muat masuk dalam blog aku. so layan je la. Kalo aku dapat budak siam bertatu tu pergghhhh heaven!!!

video



1 comment:

  1. kau jgn pakai iklan adverlets la wehh.. tokeh cina iklan tu penipu besar, 1 sen xkan bayar punya. baek kau guna iklan yang support blue.

    ReplyDelete