Blog Gua

Pada sapa2 yang tak suka blog ni, gua xdehal beb. kat depan tadi dah ada warning kan kalo nak masuk. Kalo rasa silap masuk blog, silalah keluar derrr. Datang gua xjemput, balik gua xhalau...

Followers

Thursday, 27 September 2012

Kenduri Sakan

Masa untuk video straight plak, asyik nak layan gay aku pun tak larat beb. Video macam perempuan tu kena rogol, padahal suka tu kena kongkek hahaha Bukan satu konek dia rasa, ada banyak konek menusuk dia... hahaha

video



Sunday, 23 September 2012

2 x 2 Jugak

Video salah satu keratan yang aku ada, bukan kedekut tapi memang klip dia pendek- pendek aku nak buat macam mana. Aku langgar kang, bising- bising pulak hahaha

Budak sekor yang muda tu memang aku taste gila, kalau dapat memang takkan cari lainlah. Kecuali kalau dia tak ada lah hahahaha

video

Sebab ada yang click iklan, aku update je la... give and take

Thursday, 20 September 2012

Kote Sapa

Sapa lah punya kote ni, aku jumpa kat dalam mail aku. Layan je lah. kali ni tak ada video, tunggu next time bila rajin nak upload aku buat la. Busy sikit dengan kerja, korang tak ada kerja ke?? Atau korang buat kerja sambil layan blog? hebat korang ni multi-tasking.



Oh ya, ming ni ada budak ajak group fun plak. Aku pun tak tau dapat pergi ke tak. tengoklah kalo free atau kalau kote mengeras hahaha


Thursday, 13 September 2012

Filipina Pulak

Aku baru perasan, sebelum ni aku selalu cerita pasal aku main dengan orang kan. Tapi sekarang tak ada dah. Bukan tak ada langsung, cuma jarang. busy sikit. Kalau ada aku story. Lagi pun korang nak layan gambar dengan video je kan. Story tak ada pun takpa kan hahaha

Video ni pun aku dapat jugak, pasangan dari Filipina.

video

Thanks sapa-sapa yang dah click banner iklan tu, aku baru nampak ada yang dah click. Barulah best aku nak update story untuk korang. Give & take lah.

Tuesday, 11 September 2012

Budak Tatu

Sebelum aku start, aku just nak bagitau korang semua. Aku takkan upload video panjang kat blog ni. Mana yang ada je aku akan upload. Lagipun aku dah share kan. Pepandai korang le carik pas tu.

Video ni pun dipendekkan sebab nak tangkap muat masuk dalam blog aku. so layan je la. Kalo aku dapat budak siam bertatu tu pergghhhh heaven!!!

video



Sunday, 9 September 2012

2 x 2 sama dengan 4

Kali ni gua nak bagi tengok video plak. Tapi macam biasalah, short scene je, gila bapak nak tunggu lama upload video panjang. berat tuh. Apa-apa pun lu layan saja video ni. Indonesia mari......

video

Koleksi Konek Plak

Kali ni gua letak koleksi koenk sorang mamat plak. Dia sent semua gambar konek dia. Selamat menjamu mata hahahaha















Friday, 7 September 2012

Boy namanya

Ni gambar yang gua dapat dari email gua. Kira nak promote jugaklah ni. Nama dia Boy, semua ni gambar dia yang sent kat email.





dari semua gambar kat atas mesti lu nak tengok gambar lain kan?? nah
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l



V


Nak kenal ambil no phone dia, pi tegur sendiri.


Thursday, 6 September 2012

Siam Punya Konek

Dua sekali gua update. Baik tak hati gua sama lu orang hahaha. Video yang dah siap potong-potong, bukan gua yang potong. Gua tolong upload je, lu orang jangan banyak cakap, tengok saja dan lancap!!! hahahaha

video

Aku Datang Balik

Lama gila gua tak online. Line internet gua putus tak bayar hahaha
Lama ke der tunggu gua upload video?? gua upload video yang gua terima kat email gua dulu ya. Ni video rempit kongkek bohsia. Apa nak malu member sendiri tengok hahahaha. Nah tengoklah.


video