Blog Gua

Pada sapa2 yang tak suka blog ni, gua xdehal beb. kat depan tadi dah ada warning kan kalo nak masuk. Kalo rasa silap masuk blog, silalah keluar derrr. Datang gua xjemput, balik gua xhalau...

Followers

Wednesday, 12 June 2013

Gosok Menggosok

Halo Bro! lama tak nampak? hahaha macam biasa busy dengan life, merempit daru utara samapi selatan. Sangap berhenti kejap kat RnR. Lepas sedas dua mani. Kalo jumpa jubo baik punya henjut jugak dalam2 hahaha

Thank you lah sapa2 hantar email kat aku. Gambar, Video semua ada, tunggu turn nak upload, line cikai jer. Tunggu aku kaya baru dapat beli line bagus sikit. Bila?? aku pun tak tau hahaha Makasih jugak sapa2 nak kenal kat dalam email tu, aku reply kat sini je lah, tak larat nak reply semua.

Satu lagi nak bagitau, aku tak bukak agensi carik jodoh kat email, jadi aku tak boleh carik jodoh untuk hang semua. kalau nak jugak cari jodoh, hang bagi gambar ka, contact ka, nanti aku upload. sapa2 berkenan leh kontek hang. Faham??

Taknak cerita panjang, aku upload satu video dulu. Mesti korang dah sangap nak tengok kan? hahaha

video

nak menyumbang video jugk? email ja kat aku layandirisaja@gmail.com

Wednesday, 3 April 2013

Office atau Kelas

Nah nik, kiriman email. Aku pernah tengok video ni kat Facebook. So aku upload je la. Aku tau korang sangap. Korang pernah tak menjolok dan dijolok kat opis atau kelas macam ni? mesti pernah kan. Korang kan hebat hahahaha


video

Wednesday, 6 February 2013

Macam Cibai

Title macam kasar kan? Memang pun! Last aku online 1 Februari lepas aku update blog. Hari ni aku baru online balik. Ingat nak upload video & gambar, tapi takde mood nak buat. SEBAB?? breach of privacy & irresponsible manner!

Aku kalau jumpa orang2 macam ni, memang aku langgar sampai mati!


Mula- mula aku nak pesan kat sesapa yang sent gambar or video dekat aku, kalau setakat nak malukan or aibkan orang baik tak payah bro. banyak lagi kerja lain ko boleh buat selain dari menganiaya orang! Aku mintak maaf kat mamat yang diupload gambarnya awal februari hari tu. Pada sesapa yang rasa gambar dia dihantar oleh malaun2 yang dengki dan diupload kat blog aku, sila hantar email dekat aku. Bila aku baca email korang, aku boleh delete post tersebut.


Dan pada sapa2 yang lain nak email gambar or video carry on, tapi aku takkan blur, kalau tak nak glamor sila bagitau awal, aku buat apa yang sepatutnya.

*Pesanan untuk aku dan korang; berhati-hatilah dalam apa yang kita buat, manusia dengki tumbuh macam cendawan lepas hujan dah sekarang, kalau jumpa sama2 kita bash nak?!

Saturday, 19 January 2013

Janji Ditepati

Seperti yang aku janjikan sebelum ni. Video pulak kiriman budak yang ada dalam post sebelum ni. Nak send dengan korang semua, meamng tak lah aku. Aku upload sini je lah ye.


video


Enjoy the video. Ada sapa2 lagi nak promote video? Email je dekat aku

Saturday, 12 January 2013

Pisang Montel

Ramai jugak yang berminat dengan post aku yang lepas. Ingatkan tak ada pengunjung dah. Thanks kepada sapa- sapa yang sudi komen. Video budak tu memang ada, tapi internet aku hari ini agak lembab sikit. Tak dapat nak upload pulak.

Sementara nak tunggu line ni jadi bagus, korang tengok gambar dulu lah ye. Aku dapat dari email jugak. Yang lain tu kalau nak promote diri, bagi lah gambar or video kat email aku. Nanti aku tolong upload.





Korang tak join berhimpun ker hari ni. boleh raba- raba time ramai- ramai tu. hahahaha