Blog Gua

Pada sapa2 yang tak suka blog ni, gua xdehal beb. kat depan tadi dah ada warning kan kalo nak masuk. Kalo rasa silap masuk blog, silalah keluar derrr. Datang gua xjemput, balik gua xhalau...

Followers

Saturday, 14 January 2012

Menghenjut

Sorry semua, gua busy merempit tak sempat pulak nak post gambar dengan video. Ingatkan nak upload video, tapi line lembab macam sial, susah nak upload. Jadi aku letak gambar je lah.

Story pulak; minggu aku tak ada layan seks pelik sangat. Sekadar yang biasa biasa je. Berlaku time tengahari, kira time aku nak rehat lah tu. Ada sorang mamat ni, contact aku ajak main kat rumah dia. Dia cakap housemate dia kerja, so rumah tengah free. Aku pun apa lagi, layan je la. Rumah budak tu pun tak jauh dari tempat kerja aku, setakat merempit sebatang rokok pun dah sampai.



Budak ni duduk rumah flat, duduk berdua je dengan housemate dia. Sorang satu bilik, tapi bilik dia kipas rosak. Dia ingat nak ajak main kat bilik housemate dia sebab ada kipas, tapi bilik kunci pulak. Aku cakap no hal je main peluh, kasi meleleh peluh jantan semua.


Macam biasalah, mula mula kena lah fore-play. Dah layan sangat dia kata nak hisap, aku bagi je. Aku fuck mulut dia dalam dalam. Sambil aku fuck tu, jari aku buat fingering kat lubang dia, mengerang kesedapan budak tu. Aku pusing badan dia, aku nak buat doggy. Mula mula susah masuk juga, tapi dah letak pelincir lebih sikit baru senang masuk. Dia pesan suruh buat perlahan, aku peduli apa?!!! Aku henjut sampai dia tak larat nak bersuara langsung.


Kemuncaknya, aku dukung mamat ni, ringan je budaknya. Aku dodoikan dia dengan berpeluh peluh. Best sial! Bila dah rasa nak pancut, aku turunkan dia. Dia terus melutut nak air nikmat aku. Aku bagi je direct dalam mulut dia. Dah habis pancut, aku pergi mandi kejap sebelum balik. Memang segar dan puas. Korang semua apa cer??!!!

Saturday, 7 January 2012

Layan Jom

Gua nak taip pun malas. Tapi sekadar nak update, karang korang cakap blog aku sunyi plak.

Video ni aku dapat dari blog mana pun aku dah lupa. korang layan je la

video


Monday, 2 January 2012

Badan Sedap

New Year hari memang layan beb. Ada orang ajak aku buat orgy. Mula mula aku tak nak sebab aku risau ada yang aku tak berkenan. nasib yang join tu banyak yang badan sedap. Perghh best gila dapat ratah badan badan ni. 4 round jugak kita orang layan.







Korang tak nak share gambar? boleh lawan, body sapa lagi mantap kat sini