Blog Gua

Pada sapa2 yang tak suka blog ni, gua xdehal beb. kat depan tadi dah ada warning kan kalo nak masuk. Kalo rasa silap masuk blog, silalah keluar derrr. Datang gua xjemput, balik gua xhalau...

Followers

Thursday, 20 September 2012

Kote Sapa

Sapa lah punya kote ni, aku jumpa kat dalam mail aku. Layan je lah. kali ni tak ada video, tunggu next time bila rajin nak upload aku buat la. Busy sikit dengan kerja, korang tak ada kerja ke?? Atau korang buat kerja sambil layan blog? hebat korang ni multi-tasking.



Oh ya, ming ni ada budak ajak group fun plak. Aku pun tak tau dapat pergi ke tak. tengoklah kalo free atau kalau kote mengeras hahaha


5 comments:

  1. group sex best gak...ada sesape nak buat??? email me di lelakibitin@gmail.com...

    ReplyDelete
  2. kalau ade group party bgtau aku.. vankyreel@gmail.com

    ReplyDelete