Blog Gua

Pada sapa2 yang tak suka blog ni, gua xdehal beb. kat depan tadi dah ada warning kan kalo nak masuk. Kalo rasa silap masuk blog, silalah keluar derrr. Datang gua xjemput, balik gua xhalau...

Followers

Thursday, 29 December 2011

Cintailah sungai kita

Aku ingat kalo kerja aku tak pergi kongkek kot, tapi semalam ada sorang mamat chat dengan aku kat ym ajak jumpa. Aku rempit lah pergi rumah dia. Dia duduk sorang, famili dia pulak kadang kadang je ada. Aku sampai rumah dia pukul 3 pagi. Sampai je, dia ajak mandi bogel. Aku no hal je, sama sama laki apadehal! Lepas mandi, tengok cerita blue jap. Dah horny, dia hisap akulah. Perghhhh pandai hisap mamat ni. Aku main lubang dia dengan jari aku, dia menggeliat sedap. Aku dah tak tahan, aku suruh dia baring ngadap aku. Aku tusuk lubang dia, mula mula slow, lepas tuh enjoy la merempit. Aku ubah posisi, aku dukung dia kejap. Penat aku dukung, aku sandarkan dia kat dinding sambil terus henjut. Sedap sial. Dia tak tahan dah, terus pancut keluar. Time dia pancut tuh sedap gila dia kemut. Aku pancut habis kat muka dia. memang layan.

Video bukan aksi aku dengan dia, tapi geng rempit mana ntah buat projek kat sungai. Video budak straight, tapi layan!
video

Tuesday, 27 December 2011

Main Ramai Ramai

Dah dekat nak hujung tahun. Sambut new year macam mana? buat parti seks? layan jugak. sewwa hotel, jemput geng2. Kongkek sampai pagi. perghhh best sial!

Kali ni tak ada video. Tapi gambar orang send kat gua, tak tahu mana dia dapat. Gua post je lah untuk korang semua layan beramai ramai.










Gambar korang tak nak share jugak ke? hantar je kat gua, nanti gua tolong post.

Monday, 26 December 2011

Mamat Isap

Semalam aku pergi rumah budak kat area Petaling. Mamat tu memang sangap gila. Aku datang terus dia hisap batang aku, btang dia dah lama keras, besar 6-7 inch. Dah high sangat dia suruh aku jolok dia. Aku jolok je lah. Memang layan beb. dah puas jolok aku pancut kat badan dia. Aku mandi dan tido. Tengah syok tido, dia duduk atas batang aku lagi. Pergh aku tak boleh nak buat apa, layan je la. Semalam jer aku dah fuck budak ni 3 kali. HEAVEN sial!!!!

Nah 2 video untuk korang.
Video ni selalu je aku tengok orang post kat blog.
video

Video ni, mamat ni sendiri bagi kat aku.
video

sapa2 nak share video email je kat aku

Saturday, 24 December 2011

Mabuk Kena Doggie

Ni video budak straight punya.... layan je beb... janji video melayu, baru sedap henjut!
budak pompuan mabuk kena doggie kat tangga... member lain cover baik punya

video

Wednesday, 21 December 2011

Leleh

Gua punya video pertama...

video
 Layan time nak pancut bai

*ada video nak share?? anta kat email k

Welcome

It's a new day!

Gambar cilok sat hehe


Blog untuk korang share video... Sapa2 rasa ada video nak share, tapi segan, email je kat aku. Nanti aku boleh tolong post kan.

Send video korang kat email aku layandirisaja@gmail

Selamat Menonton