Blog Gua

Pada sapa2 yang tak suka blog ni, gua xdehal beb. kat depan tadi dah ada warning kan kalo nak masuk. Kalo rasa silap masuk blog, silalah keluar derrr. Datang gua xjemput, balik gua xhalau...

Followers

Saturday, 19 January 2013

Janji Ditepati

Seperti yang aku janjikan sebelum ni. Video pulak kiriman budak yang ada dalam post sebelum ni. Nak send dengan korang semua, meamng tak lah aku. Aku upload sini je lah ye.


video


Enjoy the video. Ada sapa2 lagi nak promote video? Email je dekat aku

Saturday, 12 January 2013

Pisang Montel

Ramai jugak yang berminat dengan post aku yang lepas. Ingatkan tak ada pengunjung dah. Thanks kepada sapa- sapa yang sudi komen. Video budak tu memang ada, tapi internet aku hari ini agak lembab sikit. Tak dapat nak upload pulak.

Sementara nak tunggu line ni jadi bagus, korang tengok gambar dulu lah ye. Aku dapat dari email jugak. Yang lain tu kalau nak promote diri, bagi lah gambar or video kat email aku. Nanti aku tolong upload.





Korang tak join berhimpun ker hari ni. boleh raba- raba time ramai- ramai tu. hahahaha

Tuesday, 8 January 2013

Surprise!

Lama tak post kan. Dah masuk new year pun. Korang celebrate mana? Dengan siapa? Buat apa? Aku mestilah merempit. Dah enjoy merempit kat atas jalan raya, dah puas kena kepung dengan polis. Check-in rumah bottom lah. merempit jubo pulak. new year best sebab layan sampai pagi. Sex party! Nak cerita ker? Takpe la aku simpan cerita ni dulu. Kat bawah ni aku nak share gambar budak email aku.


Dia ada bagi video jugak. Nak tengok ke? Komen la hahahaha

Aku bengang sebab dua post aku ada orang ciplak bulat-bulat. Aku tak tahu la kalau dia dapat email yang serupa macam aku tapi melampau lah kalau semua gambar sama macam blog aku. Tu yang aku malas nak post dah.