Blog Gua

Pada sapa2 yang tak suka blog ni, gua xdehal beb. kat depan tadi dah ada warning kan kalo nak masuk. Kalo rasa silap masuk blog, silalah keluar derrr. Datang gua xjemput, balik gua xhalau...

Followers

Friday, 30 November 2012

Ada 2 lubang je

Dah alang - alang aku online aku upload video straight terus. 2 orang mamat bersuka ria bersama bohsia HAHAHA. Ada yang tengah tunggu turn nak lunyaikan perempuan ni. Kuat nafsu betol perempuan ni. Kasi tenyeh ramai - ramai tak bernafas ni. Apalagi? layan lah konek dengan puki korang tu. Jangan lepaskan peluang.

video

... dengar betul - betul apa depa borak. "Nanti, ada dua lobang je", macam bongok je bunyi. Sakan sial

Thursday, 29 November 2012

Indo dan Cina

Dah nak habis November aku tak ada update langsung. Mesti korang rindu aku kan? HAHAHAHAHA macam sial je, padahal rindu nak tengok porn kat blog ni. Bos aku gila, bagi kerja melambak-lambak, nasib baik ada gaji extra HAHAHA

Aku tak ada idea nak story panjang, korang layan je video kat bawah ni. Orang kirim dekat email aku, jadi aku share kat korang. Kata dia orang Indo main dengan cina. Layan je la.

video

video

video

video


............Ada banyak lagi video dengan gambar, tak sempat nak upload semua.