Blog Gua

Pada sapa2 yang tak suka blog ni, gua xdehal beb. kat depan tadi dah ada warning kan kalo nak masuk. Kalo rasa silap masuk blog, silalah keluar derrr. Datang gua xjemput, balik gua xhalau...

Followers

Wednesday, 14 March 2012

Chem Fun

Mula mula aku pun tak tahu yang mamat yang aku bakal jumpa ni kaki chem. Bila nak masuk bilik dia, terus dia ajak aku layan ice. Aku on je la, bagi high dulu. Dia pasang cerita blue kat komputer dia sambil sambil aku dengan dia layan ice.

Dah high tahap maxima kita orang layan diri masing masing. Sedut popper pulak nak tambah feel, pergh memang layan. Sepanjang masa layan popper, dari hisap hisap je sampailah time fuck. Memang syok habis lah beb. HEAVEN

Nah untuk tontonan korang. Aku dapat dari email. Korang ada video dengan gambar share je dengan aku. Nanti aku tolong upload je. Sharing is caring hahaha send dekat email aku layandirisaja@gmail.com


video

Saturday, 3 March 2012

Pantas

Hari ni aku buat short story je. Aku kenal mamat ni kat satu website. Badan sedang sedang elok je. Kalau dia rajin work out mesti jadi body builder dah. Mula dia tegur aku je. Lepas chatting, dia mintak no fon aku. Konon nak borak time bosan lah. Tapi aku dah biasa dengan trick lama ni. Aku malas nak cilok mencilok dengan dia. Aku ajak dia jumpa. Dia pun okey je. Excited pulak dia.

Then bila jumpa, borak sekejap sebelum sesi memanaskan badan. Bila tak ada idea dah nak borak, start lah adegan kissing dan peluk. Malas nak buat lama lama, kita orang terus buat pertandingan kulum. besar gak batang mamat ni.

Dia suruh aku fuck dia. aku okey, tak ada masalah bagi aku. Mula tu agak susah nak masuk, aku try lagi sampai dapat masuk. Dia memngerang sedap. Aku buat 2 position je, doggy tak sempat nak buat sebab dia kata dia rushing. Sudahnya aku pancut kat badan dia je. Memang layan petang tuh sebab hari hujan.

Nah gambar iklan: