Blog Gua

Pada sapa2 yang tak suka blog ni, gua xdehal beb. kat depan tadi dah ada warning kan kalo nak masuk. Kalo rasa silap masuk blog, silalah keluar derrr. Datang gua xjemput, balik gua xhalau...

Followers

Wednesday, 12 June 2013

Gosok Menggosok

Halo Bro! lama tak nampak? hahaha macam biasa busy dengan life, merempit daru utara samapi selatan. Sangap berhenti kejap kat RnR. Lepas sedas dua mani. Kalo jumpa jubo baik punya henjut jugak dalam2 hahaha

Thank you lah sapa2 hantar email kat aku. Gambar, Video semua ada, tunggu turn nak upload, line cikai jer. Tunggu aku kaya baru dapat beli line bagus sikit. Bila?? aku pun tak tau hahaha Makasih jugak sapa2 nak kenal kat dalam email tu, aku reply kat sini je lah, tak larat nak reply semua.

Satu lagi nak bagitau, aku tak bukak agensi carik jodoh kat email, jadi aku tak boleh carik jodoh untuk hang semua. kalau nak jugak cari jodoh, hang bagi gambar ka, contact ka, nanti aku upload. sapa2 berkenan leh kontek hang. Faham??

Taknak cerita panjang, aku upload satu video dulu. Mesti korang dah sangap nak tengok kan? hahaha

video

nak menyumbang video jugk? email ja kat aku layandirisaja@gmail.com