Blog Gua

Pada sapa2 yang tak suka blog ni, gua xdehal beb. kat depan tadi dah ada warning kan kalo nak masuk. Kalo rasa silap masuk blog, silalah keluar derrr. Datang gua xjemput, balik gua xhalau...

Followers

Tuesday, 27 December 2011

Main Ramai Ramai

Dah dekat nak hujung tahun. Sambut new year macam mana? buat parti seks? layan jugak. sewwa hotel, jemput geng2. Kongkek sampai pagi. perghhh best sial!

Kali ni tak ada video. Tapi gambar orang send kat gua, tak tahu mana dia dapat. Gua post je lah untuk korang semua layan beramai ramai.










Gambar korang tak nak share jugak ke? hantar je kat gua, nanti gua tolong post.

6 comments:

  1. gambar no 3 tu belum minta kebenaran tuan punye ..

    ReplyDelete
  2. ramai lagi best pun,,

    Visit my blog ;D
    GAY INDO STORY

    ReplyDelete
  3. Sorry derr baru online, terlupa password hahahaha

    Shuib, aku pangkah gambar no 3 tu ok?
    Nameless, boleh beb, no hal

    ReplyDelete