Blog Gua

Pada sapa2 yang tak suka blog ni, gua xdehal beb. kat depan tadi dah ada warning kan kalo nak masuk. Kalo rasa silap masuk blog, silalah keluar derrr. Datang gua xjemput, balik gua xhalau...

Followers

Wednesday, 6 February 2013

Macam Cibai

Title macam kasar kan? Memang pun! Last aku online 1 Februari lepas aku update blog. Hari ni aku baru online balik. Ingat nak upload video & gambar, tapi takde mood nak buat. SEBAB?? breach of privacy & irresponsible manner!

Aku kalau jumpa orang2 macam ni, memang aku langgar sampai mati!


Mula- mula aku nak pesan kat sesapa yang sent gambar or video dekat aku, kalau setakat nak malukan or aibkan orang baik tak payah bro. banyak lagi kerja lain ko boleh buat selain dari menganiaya orang! Aku mintak maaf kat mamat yang diupload gambarnya awal februari hari tu. Pada sesapa yang rasa gambar dia dihantar oleh malaun2 yang dengki dan diupload kat blog aku, sila hantar email dekat aku. Bila aku baca email korang, aku boleh delete post tersebut.


Dan pada sapa2 yang lain nak email gambar or video carry on, tapi aku takkan blur, kalau tak nak glamor sila bagitau awal, aku buat apa yang sepatutnya.

*Pesanan untuk aku dan korang; berhati-hatilah dalam apa yang kita buat, manusia dengki tumbuh macam cendawan lepas hujan dah sekarang, kalau jumpa sama2 kita bash nak?!

5 comments:

  1. Nak tanya tuan tanah
    Tahu tak pasal blog fantasilelaki.blogsot.com
    Macam mana nak contact owner
    Nak dapatkan invitation?

    ReplyDelete
    Replies