Blog Gua

Pada sapa2 yang tak suka blog ni, gua xdehal beb. kat depan tadi dah ada warning kan kalo nak masuk. Kalo rasa silap masuk blog, silalah keluar derrr. Datang gua xjemput, balik gua xhalau...

Followers

Friday, 23 October 2015

hoiiiii

bhahahaha aku datang lagi!! ada yang rindu aku ke? kah kah kah macam pukimak je ayat. lama gila aku menyepi, maklumlah nak jaga awek der... kah kah kah kang tak dilayan macam serombong kapal mulut, aku sumbat jugak dengan konek mulut tu , pancut dalam terus baru tau bhahahahaha

nah come back punya gambar untuk tatapan korang





15 comments:

  1. Apahal lama gilak tak update???

    ReplyDelete
  2. Hei lama xde cite baru, well nice btg mamat tu. Dh try ke share la

    ReplyDelete
  3. gay bottom cari batang besar 0176237303
    aku lembut sikit. tapi lubang best.

    ReplyDelete
  4. gay bottom cari batang besar 0176237303
    aku lembut sikit. tapi lubang best.

    ReplyDelete
  5. Kuantan 17, nak cari kawan umur bawah 18, area kuantan sahaja, luar kawasan x approve maaf.
    ID: man_tido

    ReplyDelete
  6. Ko cari member untuk gay ke.... Aku umur 15...

    ReplyDelete
  7. Ko cari member untuk gay ke.... Aku umur 15...

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. Hey! If you want to see a man from around the world SHIRTLESS. let's visit my blog in www.shirtlesslover.blogspot.co.id

    Thank You,

    ReplyDelete
  10. Cari Abang sado ? Hitam berbatang pendek ok tak? Ada 6 packs . Wechat eddytbm 2325
    Kalau nk cepat jumpa call 0179195383 .
    Whatsapp pun boleh kalau nk tukar video atau gambar. - Abg sado eddy -

    ReplyDelete
  11. Azri seberang takir dekat air buah besor , fb oku bramok. Add la
    Top batang besar itam berbulu.
    Kalau nak main - call / video whatsapp ke
    01117901179

    ReplyDelete